In samenwerking met NewCountry.nl en RealRootsCafe.com maak ik album recensies. Voornamelijk omdat ik het leuk vind om te doen en als Orange Flag Music betrokken wil raken bij de country muziek gemeenschap van Nederland. Ook kom ik via deze partners muziek tegen die ik anders nooit zou hebben gevonden. Een win-win situatie dus.

NewCountry.nl is de grootste country community website van Nederland. Maurice de Rouw is NewCountry.nl al in 2001 begonnen en is nog steeds alive and kicking. Er worden veel nieuwsberichten geplaatst over de laatste ontwikkelingen op new country gebied. Ook worden er regelmatig album recensies geplaatst, waarvan Orange Flag Music voornamelijk de “alternatieve country” recenseert. De nadruk ligt bij NewCountry.nl op mainstream country. Bezoek ook eens de Facebook groep van NewCountry.nl, want die zijn doorgaans erg actief.

RealRootsCafe.com is de langstlopende blog in Nederland als het aankomt op roots, blues, folk en country muziek. RealRootsCafe.com is opgericht in 1996(!) door Jan Janssen en verwelkomt tegenwoordig duizenden bezoekers per dag op de website. Relatief onbekende artiesten krijgen op RealRootsCafe.com veel aandacht. Orange Flag Music recenseert voor RealRootsCafe.com voornamelijk country muziek, maar waagt af en toe ook uitstapjes naar folk, roots en blues muziek.

Partners

Logo New Country
Logo Real Roots Cafe