Het is de week van Eric Church. Eerder kwamen er berichten naar buiten dat hij samen met Jazmine Sullivan zal optreden bij de Super Bowl. Samen zullen ze het volkslied ten gehore brengen. De Super Bowl vindt plaats op 7 februari in Tampa, Florida.

En na het uitbrengen van een zes-tal singles kondigt Church vandaag aan dat hij in april drie albums gaat uitbrengen. De naam van het drie-tal zijn Heart & Soul. Het eerste album is Heart dat uitkomt op 16 april. Bekend is dat Stick That in Your Country Song en Crazyland hierop staan en een nieuw nummer genaamd Heart on Fire. Op 20 april komt “&” uit met Through My Ray-Bans en Doing Life With Me. En 23 april Soul met hit Hell of a View en eindigt met Lynyrd Skynyrd Jones. Van het laatste nummer is nog niets bekend. De trilogie zal uit 25 nummers bestaan.

Church kondigde Heart & Soul vandaag aan op zijn eigen radioshow Outsiders Radio. Verdere details zijn nog niet vrijgegeven, maar verwacht binnenkort meer nieuws en waarschijnlijk een nieuwe single.

update: 21-1-2021 (albumcovers en tracklist bekendgemaakt).

Eric Church - Heart & Soul album cover

Heart tracklist
1. Heart on Fire
2. Heart of the Night
3. Russian Roulette
4. People Break
5. Stick That in Your Country Song
6. Never Break Heart
7. Crazyland
8. Bunch of Nothing
9. Love Shine Down

“&” tracklist
1. Through My Ray-Bans
2. Doing Life With Me
3. Do Side
4. Kiss Her Goodbye
5. Mad Man
6. Lone Wolf

Soul tracklist
1. Rock & Roll Found Me
2. Look Good and You Know It
3. Bright Side Girl
4. Break It Kind of Guy
5. Hell of a View
6. Where I Wanna Be
7. Jenny
8. Bad Mother Trucker
9. Lynyrd Skynyrd Jones