Een enerverende week met veel nieuwe muziek, de CMA awards en het eerste interview op Orange Flag Music.

Er zijn deze week nieuwe albums verschenen van Josh Abbott Band, Chris Stapleton en Sunny Sweeney. En na een eerste korte beluistering ben ik alvast heel positief over alle drie. Natuurlijk is Chris Stapleton die er het meest uitspringt en de meeste aandacht krijgt. Zijn platen verkopen zichzelf inmiddels wel. Maar Josh Abbott Band maakt ook zijn verwachtingen waar. De live plaat van Sunny Sweeney is vooral veel herkenbaarheid.

Dan waren er deze week de CMA awards. Eerlijk gezegd niet de country artiesten waar ik naar luister. Maar Eric Church was de grote winnaar van de avond met zijn award voor Entertainer van het jaar. En laat ik voor Eric Church nu een zwak hebben. Laat zijn nieuwe plaat maar snel uitkomen. Daarnaast won Miranda Lambert muziek video van het jaar voor haar hit Bluebird.

Tot slot wil ik nog even vermelden dat het eerste interview ooit op Orange Flag Music is verschenen. In samenwerking met NewCountry.nl heb ik Ashley Campbell mogen interviewen. Het interview op deze pagina te lezen. Leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar.

Tot zover deze New Country sunday. Keep the music playing!