Het is december en de eindejaarslijstjes vliegen je al om de oren. Ook Orange Flag Music doet dit jaar voor het eerst mee. Ik heb al een redelijke lijst van 50 albums gemaakt en dat was op z’n zachts gezegd moeilijk. Het was een fantastisch jaar voor country muziek.

Daarnaast zal er ook een eindejaarslijstje komen voor non-country. Alhoewel de slogan “Country all the way” is luister ik ook andere genres. Natuurlijk wel een stuk minder dan country, maar er zijn zeker ook albums buiten country die aandacht verdienen.

Ik zal eind dit jaar ook vooruitblikken naar 2021. Het zal afwachten zijn wat artiesten gaan doen. Corona lijkt een mindere rol te gaan spelen volgend jaar en waarschijnlijk zal er weer ruimte zijn voor concerten e.d. En welke artiesten zullen er een nieuw album uitbrengen? Januari begint alvast goed met American Soul van Aaron Watson op 8 januari.

Tot slot is de Spotify lijst aangevuld met 2 nieuwe nummers. Een daarvan is Ladies Love Outlaws van Mickey Lamantia samen met Jamey Johnson. Het is een cover van Waylon Jennings van het gelijknamige album uitgekomen in 1972. Wilde ik jullie toch niet onthouden.

Oke tot zover New country sunday. Keep the music playing!