Het is januari en duidelijk zeer rustig als het aankomt op nieuwe releases. Afgelopen week kwamen nieuwe platen van Steve Earle, Aaron Watson en Morgan Wallen uit. Alle drie verrassend goed. De recensie van Steve Earle staat inmiddels online en verwacht recensies van Watson en Wallen komende week.

Dus komende weken zal het met 2021 releases wat minder zijn. Ik grijp daarom ook terug naar albums die in 2020 zijn uitgekomen en relatief onbekende bands die deze maand wel albums uitbrengen. Er ligt in ieder geval nog genoeg op het stapeltje.

Wat betreft de Spotify lijst is het ook wat magertjes. Er was genoeg keuze uit de nieuwe plaat van Morgan Wallen die uit maar liefst 30 nummers bestaat. De keuze is gevallen op Only Thing That’s Gone met Chris Stapleton. Daarnaast is de lijst aangevuld met een nieuwe nummer van Karen Jonas genaamd A Long December.

De muziek blijft hier onverminderd doorgaan.. De afgelopen weken stonden volop in het teken van de eindejaarslijstjes, maar de rust is weer teruggekeerd en er verschijnen vooral weer recensies. Ik heb wat idee├źn voor nieuwe specials, maar daar zullen jullie te zijner tijd mee van horen.

Tot zover New Country Sunday. En zoals altijd: keep the music playing!