Weer een week voorbij met mooie recensies op Orange Flag Music van o.a. Drayton Farley, Jeremy Studdard en Lily B Moonflower. Artiesten die meer dan de moeite waard zijn om te luisteren, zoveel is wel zeker. Aankomende week zullen er meer van dit soort relatief onbekende artiesten voorbij komen, maar staat er ook een recensie klaar van Nashville’s bekende Carly Pearce. Alle reden om de site in de gaten te houden.

Nieuwe album aankondigingen waar er weinig. Een nieuwe plaat is het vernoemen waard. En dat is die van Triston Marez (foto). Op 16 april brengt hij zijn titelloze album uit en de hype is groot. Triston Marez werkte voor dit album samen met artiesten zoals Chris Stapleton, Gabe Lee en Ronnie Dunn. Het laat een mix horen van Texas en Nashville en is geproduceerd door David Dorn en Alex Torezz. Torezz zou je kunnen kennen van Gabe Lee’s albums. Lees de recensie van Lee’s uitstekende laatste album Honky Tonk Hell hier.

Noemenswaardige nieuwe album releases waren er deze week van folk en country duo Vivian Leva & Riley Calcagno, Texas troubadours Rylan Brooks en Appalachian folk en blues artiest Valerie June. Recensies zijn in de maak en zullen spoedig op de website verschijnen.

Daarnaast brachten Miranda Lambert, Jack Ingram en Jon Randall nieuwe single Tin Man uit. Heel nieuw is dit nummer niet, want het verscheen eerder op Lambert’s album The Weight of These Wings. Dit keer in een geheel akoestische versie die op The Marfa Tapes (7 mei) zal verschijnen. Een van de albums waar ik het meest naar uitkijk in mei.

Tot slot zijn er 15 maart de Grammy’s. Nominaties zijn er o.a. voor Sturgill Simpson, Miranda Lambert, Ingrid Andress en Courtney Marie Andrews. Zie voor een volledig overzicht dit eerdere bericht op Orange Flag Music.

Dat is ‘m weer. Bedankt voor het bezoeken van de website en lezen van de content. Keep the music playing!