Wat een fantastische week is het geworden voor country muziek. Met nieuwe muziek van Dawn Landes, Brent Cobb, Dawes en The Drive-By Truckers is er genoeg moois uitgekomen op release dag vrijdag. Er waren op OrangeFlagMusic.com deze week recensies van Juliet McConkey, Tyler Childers, Charley Crockett en Brent Cobb. Een volledig overzicht vind je op de recensiepagina.

Naast recensies schrijven heb ik gemerkt dat ik de specials op mijn site minstens zo leuk vindt om te schrijven. Het kost wat meer tijd en onderzoek, maar het resultaat is net zo prijsgevend, misschien wel meer. Binnenkort verschijnt er een artikel over outlaw country gericht op 2020. Verwacht veel muziekvideo’s om kennis te maken met dit geweldige subgenre van country muziek.

Dan tot slot de Spotify playlist. Ten eerste zou het leuk zijn als je deze volgt. Dank u! Je blijft zo op de hoogte van de laatste country muziek. Deze week nieuwe muziek van o.a. Eric Church (waar blijft zijn album?), Amanda Shires, Cody Johnson en Aaron Watson.

Oke, that’s it. Prettige zondag gewenst en keep the music playing!