Een vrij rustige week met niet al te veel bijzondere releases afgelopen vrijdag. Meest interessante nieuws kwam van Miranda Lambert. Met haar vorig jaar verschenen album Wildcard was ze al helemaal terug. En begin dit jaar scoorde ze een nummer 1 hit met single Bluebird. Nu probeert Lambert de hitlijsten opnieuw te bestormen met Settling Down. Afgelopen week is de single voorzien van een muziekvideo (kijk hieronder).

Maar dat is nog niet genoeg Miranda Lambert. Deze week kwam het nummer Polyester uit van singer songwriter Luke Dick. Het is prima Nashville singer songwriter pop met Miranda Lambert die een couplet meezingt. Polyester is te vinden in de Orange Flag Music Spotify lijst.

Dan als het laatst heeft Chris Stapleton een nieuwe single uitgebracht van zijn langverwachte album Starting Over (13 november) genaamd Arkansas. Heerlijk uptempo rauwe country rock die goed past bij Chris Stapleton. Starting Over zal ongetwijfeld hoog gaan scoren wanneer het album uitkomt. De voortekenen wat betreft de singles bevestigen dat eigenlijk al.

Tot zover deze week. Komende week weer veel nieuwe album recensies en interessante specials. Make it a good one!