Recensies

Red Shahan - Javelina album cover
Recensies

Red Shahan – Javelina

Redelijk onverwachts kwam Red Shahan’s nieuwe plaat Javelina deze maand uit. Een grote verrassing, maar wat een krachtige country rock plaat is dit geworden. Een knap vervolg op het knappe Culberson County uit 2018. Voor Texas country liefhebbers verplichte kost.

Rachel Baiman - Cycles album cover
Recensies

Rachel Baiman – Cycles

Rachel Baiman mag dan niet zo bekend zijn als indies Phoebe Bridgers of Julien Baker, maar met Cycles maakt ze een gelijkwaardige plaat, en misschien zelfs nog beter. Overigens wordt op Cycles vooral Americana terrein verkend.

Cole Chaney - Mercy album cover
Recensies

Cole Chaney – Mercy

Is het erg om een album te maken die veel raakvlakken heeft met een country artiest zoals Tyler Childers? Heel veel raakvlakken zelfs. Nee hoor. Cole Chaney doet dat met Mercy, maar de formule werkt uitstekend.

Brock Gonyea - Where My Heart Is albumcover
Recensies

Brock Gonyea – Where My Heart Is EP

Label Big Machine staat bekend om artiesten zoals Florida Georgia Line, Carly Pearce en Thomas Rhett. Allemaal Nashville mainstream artiesten. Maar uit het niets hebben ze de onbekende Brock Gonyea toegevoegd aan hun artiestenbestand. Met debuut EP Where My Heart Is doet de muziek van Gonyea erg verlangen naar oude country honky tonk tijden.

Meer berichten laden