Jim Lauderdale – Hope

Jim Lauderdale - Hope album cover

Muziek heelt zeggen ze soms. Dat geldt absoluut voor deze nieuwe Americana plaat van Jim Lauderdale. Zijn 34e alweer en het is een lichtbaken geworden voor deze tijd.

Watchhouse – Watchhouse

Watchhouse - Watchhouse album cover

Watchhouse is de nieuwe bandnaam van Mandolin Orange. Verandert er veel op muzikaal gebied? Eigenlijk niet. Dit is Mandolin Orange 2.0 met prachtige en tijdloze country-folk liedjes.

Leah Blevins – First Time Feeling

Leah Blevins - First Time Feeling album cover

Is het country, is het folk, is het Americana? Maakt niet uit, want Leah Blevins levert met debuutplaat First Time Feelings een van de beste albums van 2021 af.

Chris Young – Famous Friends

Chris Young - Famous Friends album cover

Mainstream country luisteraars hebben lang gewacht op de nieuwe plaat van Chris Young. Met Famous Friends voldoet hij aan de hoge verwachtingen en levert een prima country plaat.

Briana Adams – One More Highway EP

Briana Adams - One More Highway EP album cover

Ondanks de erg korte speelduur nodigt One More Highway van Briana Adams uit naar meer. De EP doet denken aan zowel oude als nieuwe country helden en maakt genoeg indruk.

Paul Thorn – Never Too Late To Call

Paul Thorn - Never Too Late To Call album cover

Americana muziek zoals americana muziek hoort te zijn. Veteraan binnen dit genre Paul Thorn levert met Never Too Late To Call fantastisch werk af die je niet zal doen vervelen.