Jon Wolfe – Dos Corazones

Jon Wolfe - Dos Corazones album cover

Texas muzikant Jon Wolfe vlamt meer dan een uur lang met nieuwe plaat Dos Corazones. Alles klopt aan dit album, die je absoluut niet aan je voorbij kan laten gaan.

Grizfolk – Grizfolk

Grizfolk album cover

Muziek voor alle jaargetijden, maar extra lekker in de zomer. Grizfolk is terug en trekt een tweetal top producers aan die deze plaat onweerstaanbaar maken.

Charley Crockett – Music City USA

Charley Crockett - Music City USA album cover

Tiende plaat binnen zes jaar tijd. Dat is Music City USA van Charley Crockett. En wederom van een kwalitatief hoogstandje. Veel respect voor deze country man.

Yola – Stand For Myself

Yola - Stand For Myself album cover

Yola is terug en gaat met haar soul terug naar de 80’s. Stand For Myself is een iets andere richting dan haar debuut Walk Through Fire, maar daardoor niet minder.

Evan Bartels – Lonesome

Evan Bartel - Lonesome album cover

Een album zoals Lonesome van Evan Bartels ligt zwaar op de maag. Het is donkere en melancholische Americana. Maar wel van een soort dat ongelofelijk sterk en krachtig is.

Kacey Musgraves – star-crossed

Kacey Musgraves - star-crossed album cover

Kan Kacey Musgraves haar succesvolle plaat Golden Hour een goed vervolg geven? star-crossed staat in ieder geval helemaal los van country.

Laura Mihalka – Feels Electric

Laura Mihalka - Feels Electric album cover

Dromerige en zweverige indie pop muziek? Laura Mihalka produceert precies dat samen met Grammy winnaar Jesse Seibenberg. Feels Electric is wonderschoon.

Sean Devine – Here for It All

Sean Devine - Here For it All album cover

Met The Tone Deaf Hippies (band van Cody Jinks) en Josh Thompson als producer kan het haast niet verkeerd gaan met Here for It All van Sean Devine.

David Ferguson – Nashville No More

David Ferguson - Nashville No More album cover

David Ferguson was in het verleden geluidstechnicus voor onder andere Johnny Cash en John Prine. Dit jaar, vooral uit noodzaak, staat hij met Nashville No More zelf in de spotlights.

Jon Randall – Jon Randall

Jon Randall - album cover

Na begin dit jaar EP Neon Texas en later The Marfa Tapes is Jon Randall deze maand terug met een nieuwe titelloze album. Hij voegt hiermee iets waardevols toe aan country muziek dat door iedereen gehoord mag worden.