Ryan Curtis – Rust Belt Broken Heart

Ryan Curtis - Rust Belt Broken Heart album cover

Rauwe country en western muziek, dan ben je met Ryan Curtis aan het juiste adres. Rust Belt Broken Heart is zijn debuut en vrij makkelijk gezegd fantastisch.

Yonder Boys – Acid Folk

Yonder Boys - Acid Folk album cover

Zoek je in muziek veel diversiteit en variatie? Dan zit je met Yonder Boys debuutplaat Acid Folk goed. Een wereldse mix van traditionele country, folk, pop en bluegrass.

Son Volt – Electro Melodier

Son Volt - Electro Melodier album cover

Son Volt is terug met 10e studioplaat Electro Melodier. Alternatieve country zoals alternatieve country hoort te zijn. Deze iconische band blijft kwaliteit muziek leveren.

Ava Earl – The Roses

Ava Earl - The Roses album cover

Op 18-jarige leeftijd al drie albums geschreven en mede-geproduceerd? Folk artiest Ava Earl doet het en ze groeit met de dag. Een hele mooie toekomst lonkt.

Murray McLauchlan – Hourglass

Murray McLauchlan - Hourglass album cover

Murray McLauchlan roots in country muziek gaan helemaal terug naar de jaren 70. Hij wordt samen genoemd met artiesten zoals John Prine, Jim Croce, Waylon Jennings en Kris Kristofferson. Dit jaar is hij terug met pandemie-plaat Hourglass.

Midland – The Last Resort EP

Midland - The Last Resort album cover

Texas country band Midland is inmiddels een van de grote namen binnen de country scene. Er zou dit jaar een nieuw album uitkomen, maar eerst brengen ze een korte EP uit genaamd The Last Resort.

John R. Miller – Depreciated

John R Miller - Depreciated album cover

Is er nog genoeg ruimte binnen de alternatieve country naast sterren als Tyler Childers en Colter Wall? Ja zeker, en John R. Miller dient zich aan met nieuwe plaat Depreciated.

Brit Taylor – Real Me (Deluxe)

Brit Taylor - Real Me Deluxe album cover

Brit Taylor heeft mij met Real Me helemaal gevangen. Een plaat die vorig jaar uitkwam maar nu voorzien is van 3 nieuwe nummers. Country vanuit het hart met een dosis authenticiteit.