Leon Creek – Far From Broken

Leon Creek

Far From Broken van nieuwkomers Leon Creek uit LA is een lichtbaken in deze donkere tijden. Dit is Americana muziek dat acteert op hogeschoolniveau.

Billy Strings – Renewal

Billy Strings

Debuut album Home van Billy Strings won een Grammy award. Kan hij deze grote prestatie een goed vervolg geven met zijn tweede plaat Renewal?

Larry Fleet – Stack of Records

Larry Fleet

Met Stack of Records bewijst Larry Fleet dat hij een country artiest is die veel potentie in zich heeft. Kwaliteit is aanwezig en het is vooral ouderwets genieten.

Foy Vance – Signs of Life

Foy Vance

De grauwe albumcover is een heel uitstekende representatie van de muziek wat dit album brengt. Foy Vance maakt met Signs of Life een grootse plaat die je niet snel zal vergeten.

Thomas Csorba – From the Jordan EP

Thomas Csorba

Een kruising tussen Lukas Nelson en Gabe Lee, dat is niet teveel gezegd als je luistert naar deze nieuwe EP From the Jordan van Thomas Csorba. Fraai country plaatje.

Kyle McKearney – Down-Home

Kyle McKearney

Kyle McKearney brengt met Down-Home zijn debuutplaat uit. De Canadees maakt hiermee enorme indruk. De ruige vlaktes van Alberta zijn niet ver weg en die andere Canadese country held Colter Wall heeft er een geduchte concurrent bij.