Julia Stone – Sixty Summers

Julia Stone - Sixty Summers album cover

De concentratie van Julia Stone ligt met Sixty Summers even helemaal bij haarzelf. Los van broer Angus maakt Stone een zwoele plaat perfect geschikt voor de zomer.

Summer Dean – Bad Romantic

Summer Dean - Bad Romantic album cover

Je baan opzeggen op 40-jarige leeftijd en kiezen voor een bestaan als muziekartiest? Summer Dean uit Texas maakt het waar en brengt debuut Bad Romantic uit.

Suzanne Santo – Yard Sale

Suzanne Santo - Yard Sale album cover

Suzanne Santo is na vier jaar terug met haar tweede solo plaat. Ontstaan tijdens het touren met Ierse artiest Hozier is Yard Sale een Americana plaat die je niet mag missen.

The Wandering Hearts – The Wandering Hearts

The Wandering Hearts - The Wandering Hearts album cover

Leuk, dit is weer zo’n band die het groots en episch aanpakt. In de lijn van Mumford & Sons, The Lumineers en Of Monsters and Men. The Wandering Hearts zijn de nieuwelingen op het folk-pop frontier en gaan met dit titelloze album doorbreken bij een groot publiek. Debuut Wild Silence uit 2018 was al een […]

Anderson East – Maybe We Never Die

Anderson East - Maybe We Never Die album cover

Anderson East ontwikkelt zich, boekt progressie en weet de juiste snaren te raken. Een verandering ten opzichte van zijn eerdere albums. Vooral R&B en pop worden op Maybe We Never Die verkend. Niets meer aan doen en dit pad blijven volgen.

Josephine Johnson – Double High Five EP

Josephine Johnson - Double High Five album cover

Americana artiest Josephine Johnson heeft een druk muziekbestaan. Naast het intensief optreden geeft ze muziekles en neemt tussendoor ook muziek op. Double High Five is haar nieuwste EP.

The Lucky Ones – The Lucky Ones

The Lucky Ones - The Lucky Ones album cover

Bands die een bepaalde sfeer kunnen neerzetten waarbij je kan wegdromen. The Lucky Ones uit Canada is zo’n band waarbij je helemaal terugreist naar de 19e-eeuwse gold rush. Mooi verpakt in een prachtig klankentapijt aan diverse instrumenten zoals akoestische gitaren, fiddles en banjo’s.