The Lighthouse and the Whaler – Talk

The Lighthouse and the Whaler - Talk album cover

Na zes jaar is indie-pop band The Lighthouse and the Whaler terug met album Talk. Is er in die tussentijd wat aan de muziek veranderd of blijven ze doen wat ze altijd al deden?

Dillon Carmichael – Son of A

Dillon Carmichael - Son of A album cover

Dillon Michael balanceert met nieuwe plaat Son of A goed op een alternatief country geluid en mainstream geluid. Country muziek waar iedereen blij van wordt.

Lucy Dacus – Home Video

Lucy Dacus - Home Video album cover

Lucy Dacus stoot met nieuwe plaat Home Video haar vriendinnen Julien Baker en Phoebe Bridgers van het indie podium af. Deze plaat is doordrenkt van persoonlijke ervaringen die vooral veel emotie en karakter tonen.

Braison Cyrus – Javelina

Braison Cyrus - Javelina album cover

Zoon van country ster Billy Ray Cyrus kan er ook wat van. Alleen maakt Braison Cyrus geen country, maar Americana. Hele fijne en krachtige Americana zelfs.

Jackson + Sellers – Breaking Point

Jackson + Sellers - Breaking Point album cover

De dames Jade Jackson en Aubrie Sellers slaan de handen ineen en komen met een puntige, rockende maar vooral fantastische plaat uit genaamd Breaking Point.

Hayes Carll – You Get It All

Hayes Carll - You Get It All album cover

Americana artiest Hayes Carll levert met You Get It All een plaat af die aan de ene kant grappig uit de hoek kan komen, maar ook erg serieus kan zijn en de mindere kanten van het leven belicht.

AHI – Prospect

AHI - Prospect album cover

Canadees AHI staat garant voor toegankelijke soulmuziek dat veel positiviteit uitstraalt. Met nieuwe plaat Prospect is het niet anders en het is moeilijk om hier niet warm van te worden.