Logo Orange Flag Music 2023

Dolly Parton laat meer los over haar nieuwe album Run Rose Run

Dolly Parton

Op 4 maart komt Dolly Parton met een nieuwe plaat genaamd Run Rose Run. Het is een speciale plaat die bij wordt gestaan door een boek met dezelfde naam. Dit boek is door Parton samen geschreven met James Patterson en verschijnt in Amerika op 7 maart. Dolly Parton zegt zelf over haar nieuwe plaat dat ze geïnspireerd werd tijdens het schrijven om nieuwe muziek te produceren.

Het album Run Rose Run is mede-geproduceerd door Richard Dennison en Tom Rutledge. Het album reflecteert het verhaal over een jonge vrouw die haar thuis verlaat voor het grote Nashville om grote dromen waar te maken. Dat gaat niet zonder slag of stoot, want haar donkere verleden achtervolgt haar tijdens dit avontuur.

Big Dreams and Faded Jeans is de eerste single van Run Rose Run en laat een mooi country geluid horen zoals alleen Dolly Parton dat kan. Opvallende naam die mee werkt aan Run Rose Run is Ben Haggard, de jongste zoon van inmiddels overleden country legende Merle Haggard. Het is wachten wanneer Ben Haggard zelf zijn eigen muziek gaat uitbrengen en de samenwerking met Parton is dan ook een goed signaal voor de toekomst. Luister Big Dreams and Faded Jeans hieronder.

Foto credit: Shutterstock.com / Carl Beust

Dolly Parton - Run Rose Run album cover
 1. Run
 2. Big Dreams and Faded Jeans
 3. Demons (with Ben Haggard)
 4. Driven
 5. Snakes in the Grass
 6. Blue Bonnet Breeze
 7. Woman Up and Take It Like A Man
 8. Firecracker
 9. Secrets
 10. Lost and Found (with Joe Nichols)
 11. Dark Night, Bright Future
 12. Love or Lust (with Richard Dennison)
Interviews
Reporter EuroAmericanaChart
Advertentie
MuziekMuziek
Showtime
Favorieten albums